vineri, 10 septembrie 2010

Lindsay Lohan vrea un copil...

Asta e ultima stire la care ma asteptam...Acum poate sa vina apocalipsa ca le-am auzit pe toate!!! :))
Dupa ce, cu doar cateva zile in urma, vedeta a dat peste o mama ce isi purta copilul intr-un carut si traversa o trecere de pietoni,Lindsay Lohen vine cu o strire bomba!!! Isi doreste un copil!

Fata asta e nebuna...



Vedeta crede ca in felul acesta va putea renunta la viciile sale. Daca in pantecele ei va creste o fiinta umana, atunci va fi nevoita sa renunte la alcool si nu se va mai simti atat de singura.(Si eu care credeam ca in interiorul ei nu putem gasi decat o sticla de bere:-?; nu m-am putut abtine:)) ) . Singuratea este principala problema a necazurilor vedetei, a declarat un apropiat al lui Lindsay.

Daca ea spera ca noi vom inghite galusca se inseala amarnic. Mie asta mi se pare doar o modalitate de a-si spala rusinea din ultimul timp...
Vai de copil, daca va reusi sa faca vreunul... Oare ce ii va pune in biberon, wisky sau bere?

3 comentarii:

CarmenPunkGirl spunea...

nu imi vine sa cred :))

Anonim spunea...

doamne...parca nu era lesbi a pardon era straight dupa lesbi dupa bi si acum din nou straight ce gluma...

zossor spunea...

de dragul copilului(daca va fi), sper ca fatuca asta sa inteleaga ca e o oarecare diferenta dintre a-ti dori un copil sau a-ti dori o inghtata( sau una mica in cazul ei).

seamana a experiment. iar copilul e cel expus.

poate ca chiar vrea sa-si arate latura umana(daca are asa ceva), dar pt asta trebuie mai intai sa lupte cu ea, sa revina pe calea buna si apoi sa ia o astfel de decizie.

Trimiteți un comentariu

Tu ce zici?:P

 
invisible detector