duminică, 5 septembrie 2010

Rihanna is the "Only girl"....

Daca asteptati cu nerabdare muzica de la Rihanna, se pare ca nerabdarea va lua in sfarsit curand. Rihanna a anuntat ca va lansa primul single de pe urmatorul album pe data de ...7 SEPTEMBRIE. Acesta se va numi "Only girl" si se va intoarce ca stil la "Good girl gone bad".
Eu deabia astept si sper sa renunte la stilul rock spre care a inclinat cu ultimul album "Rated R".
Voi cum credeti ca o sa fie piesa?
P.S. Nu era mai draguta in perioada Good girl gone bad?

Dj Layla feat Dee Dee & Radu Sarbu-Drive

Dupa ce s-a facut un concurs pe site-ul Libertatea pentru a se alege urmatorul single a frumoasei Dj Layla, uite ca a venit momentu sa fie desemnata piesa castigatoare. Aceasta a fost alesea dintr-o serie de trei si ideea era ca fanii sa voteze si prima creatie ce ajungea la 10.000 voturi devenea urmatorul single.
"Drive" este alegerea voastra!!! Cea mai buna dupa parerea mea. Toate cele trei piese au fost destul de slabe dar asta era singura care putea, desi ma cam indoiesc, sa devina hit...
Credeti ca trebuia aleasa alta piesa?
Mai jos aveti toate cele 3 piese:
Dj Layla feat Dee Dee & Radu Sarbu-Drive


Dj Layla& Dee Dee-Don't stop the music

Asculta mai multe audio Muzica

Dj Layla-Liublia Tebia

Asculta mai multe audio Muzica

Selena Gomez-A year without rain

'A year without rain' se numeste noul single al Selenei Gomez. Atat melodia cat si videoclipul m-au impresionat in mod placut prin simplitate. Mesajul piesei este unul frumos: "A day without u is like a year withou rain"(O zi fara tine e ca un an fara ploaie).
Clipul piesei este cumintel si o are pe Selena in centrul atentiei. Partea mea preferata este inceperea brusca a ploii cand apare presupusul iubit. Iar atingerea de mana de la final e absolut magica.Per ansamblu merita o nota destul de mare.
Voi ce credeti?

 
invisible detector