miercuri, 8 septembrie 2010

Lady Gaga se marita!!!

Gaga is gonin' crazy again....and again. Dupa ce a pozat intr-un costum facut din carne  starnind revolte din partea PETA si a decis ca vrea sa devina reverend pentru a oficia casatorii intre gay, i-a venit alta si mai si... Acum i s-a pus in cap ca vrea sa se marite. De curand impacata cu fostul iubit Luc Carl, Gaga se gandeste sa isi puna cat de curand pirostriile . Diva deja a inceput sa isi faca planuri despre cum va fi nunta , astfel ca are in gand ca nunta sa se oficieze in  New York,iar  noaptea nuntii sa si-o petreaca in Londra. 

Chiar e pusa pe fapte mari! Si nu numai locatiile sunt speciale. Gaguta isi doreste de asemenea, ca la nunta ei sa aiba un tort urias din care sa iasa Dita Von Teese!!!

Oare asta e inca o extravaganta a artistei, sau chiar are planuri serioase cu Luc Carl pe care l-a cunoscut in urma cu mai bine de 5 ani?! 

Oare daca face nunta vor fi invitati si activistii PETA? :)) Si oare ce cadou ii va face Beyonce, dupa ce Gaga de ziua ei i-a darut acel bici cu diamante?!
 
Asta e poza care a starnit revoltele activistilor PETA!!!

Lady Gaga la VMA!!!

Noi artisti si-au facut anuntata prezenta la VMA!

Desi nimeni nu mai credea ca Lady Gaga va fi prezenta la VMA din cauza turneului mondial pe care il sustine de cateva luni, excentrica diva si-a confirmat prezenta cu putin timp in urma . Este o veste super tinand cont ca anul trecut Gaga a facut un spectacol de milioane la premiile MTV.

De asemenea vor mai participa si actorii super serialului Glee: Jane Lynch,Cory Monteith,Chris Coffer si Amber Riley. Alte prezente nou confirmate sunt: Cher, Ellen DeGeneres si Katy Perry!!!

Toata spuma vedetelor va fi acolo!!!


Imaginea este de anul trecut de la VMA!!!

Kings of Leon-Radioactive

Baietii de la Kings of Leon revin cu un nou videoclip. Piesa mi se pare ca merge pe aceeasi retete din totdeauna, insa rezultatul este un pic mai slab decat  single-uri de pana acum. Ii lipseste acel condiment care sa te indemne sa dai replay...
Videoclipul este slabut. S-a incercat ceva original dar fara succes...

Eu astept mai mult de la ei, pentru ca stiu ca se poate. Pana atunci, Enjey!

Katy Perry si publicitatea

Era Teenage Dream este pentru Katy Perry una foarte profitabila, in momentul de fata fiind una dintre cele mai de succes cantarete din State. Si Katy nu sta pe loc! La propunerea unuui post de televiune germana de a face un promo, artista s-a aratat incantata si a filmat un clip publicitar,ce si-a facut aparitia pe net zilele astea.
Mesajul  este unui clar si la obiect "We love to entertain you"! Sigur ca vrem ca Katy sa ne distreze!!! Melodia aleasa este 'Teenage dream'.

Costume viu colorate, melodie buna plus Katty. Rezultatul nu putea fi decat un clip publicitar vesel, optimist care sa distrezi.
Era mai indicat daca se mergea pe ideea asta la videoclipul oficial al single-ului. Ar fi fost mai interesant si ar fi mers pe ideea 'California Gurls'.

Mie imi place. Voua cum vi se pare?

Connect-r acum 12 ani...

Dupa ce au aparut poze cu Inna de pe vremea cand nu era celebra si arata destul de neingrijit...uite ca a venit si randul lui Connet-r sa vedem cum arata cu vreo 12 ani in urma, la inceputul carierei sale...in trupa Gigantii ( daca a auzit vreodata cineva de ei...)
Connect-R (stânga), la 16 ani
Nu l-am recunoscut din prima si am avut tendinta de a nega ca el este dar cand l-am auzit cum vorbeste mi-am dat seama imediat ca despre el este vorba.Tot ce pot spune e ca ce ii iesea pe gura nu era prea poetic...

Nu mai comentez nimic, va las in compania lui Connet-r si sa trageti singuri concluziile....



Pareri?

Madonna-Animal

Se pare ca saptamana asta vom avea parte de foarte multe piese ale Madonnei care nu au reusit sa isi gaseasca locul pe niciun album. Dupa Broken si  Across the sky , uite ca si-a facut aparitia pe net inca o piesa, Animal, care suna un pic altfel fata de celelalte doua.
La 'Animal' diva americana a lucrat cu Timbaland si rezultatul e neasteptat de bun. Pacat ca nu a fost inclusa pe 'Hard candy', ar fi meritat pentru ca are un beat fresh, in stilul lui Timbo si scoate in evidenta latura mai salbatica a Madonnei.

Oare cate piese vor mai aparea in zilele urmatoare?

Willow Smith-Whip my hair

Willow Smith , fiica celebrului cuplu Will Smith si Jada Smith patrunde tare pe piata muzicala. La numai 9 ani, Willow si-a lansat azi noapte primul single care se intituleaza Whip my hair.Este catchy si aduce un pic cu stilul Rihannei. Cred ca si asta s-a dorit tinand cont ca Willow este o mare fana a cantaretei din Barbados si i-a inprumutat pana si frizura.
Se pare ca descendentii lui Will Smith au muzica in sange, mai intai Jaden care a colaborat cu Justin Bieber pentru piesa 'Never say never' de pe coloana sonora a filmului 'Karate Kid' si acum si mezina familiei isi face intrarea pe scena muzicii.

Oare va deveni o concurenta la tronul  Rihannei pe viitor?

Guess Who- Unu' Altu'

Aseara a avut loc lansarea videoclipului Unu' Altu'. Inca o data Guess Who incearca sa trezeasca Romania la realitete si vorbeste despre diferentele sociale si greutatile pe care le intampina oamenii de rand, oamenii saraci. Mesajul este dur, dar real.
Nu sunt fan al genului asta de muzica, dar m-a impresionat ideea in sine a textului.

Nu cred ca va ajunge din urma succesul piesei Locul potrivit, dar oricum piesa se va situa in topuri pe un loc bunicel datorita multimii de fani pe care ii are deja Guess Who.

Cum va place?


Beyonce...cadorisita peste masura

Va spuneam prin articolul precedent ca Beyonce a avut parte de un cadou foarte special din partea prietenei sale Lady Gaga. Uite ca acum a venit randul lui Jay-Z sa o faca lata si nu s-a lasat mai prejos cand a venit vorba de cadoul pentru sotia lui. Astfel rapperul american a facut un cadou cel putin extravagant, o insula de 20 milionae dolari in Florida Keys. Asta da cadou!!!

Oare acum cand nici macar paparazzi nu vor mai ajunge la ei, vor folosi bicul cu diamante de la Gaga?!

Ouch, Honey Bee...

Lady Gaga o comite din nou!!!
Cu ocazia zilei de nastere a divei Beyonce, apropiatii acesteia i-au organizat o petrecere surpriza la care a participat si Gaga. Aceasta a tinut sa ii faca prietenei sale un cadou deosebit, asa ca i-a daruit un bici, o pereche de chilotei si un sutien, toate inclestate cu diamante, special facute pentru Beyonce. Acum insa se pune o MARE intrebare:

Oare cine a fost mai obraznic, Gaga sau Jay-Z?

Si daca e sa ne luam dupa ce spunea Beyonce in clipul pentru Telephone " "You've been a very bad girl! A very, very, bad, bad girl, Gaga!", am inclina spre....

 
invisible detector