duminică, 12 septembrie 2010

Lady Gaga e doar o copie ieftina?!

Pe site-ul TMZ a aparut un filmulet, facut de o doamna care sustine ca stilul fiicei sale, Lina, este de fapt sursa de inspiratie a celebrei Lady Gaga . Gaga era buna prietena cu Lina, insa aceasta s-a sinucis in 2008. Clipul de cateva minute contine diferite poze,prezentate in paralel care vor sa arate ca stilul extravagant al Gagutei este de fapt o copie a stilului fostei sale prietene.
Lady Gaga Lady Gaga arrives at Vancouver International Airport (YVR) in standout fashion as she prepares to catch a departing flight. The pop icon doesn't make things easy for herself as she makes her way through security wearing her metal-studded corset top, forcing an official to scan her with a metal detector. Once inside the terminal Gaga enjoys a Coke Zero.

Ma, eu, desi  sunt un fan inrait al cantaretei americane,  incerc sa fiu impartial. Analizand cu atentie imaginile am ajuns la concluzia ca seamana,dar nu atat de mult cum vrea femeia asta sa sugereze. Sunt cateva idei care ar putea fi  inspirate din stilul Linei, dar cand ne gandim la cate sute de costumatii a avut Gaga de-a lungul timpului, ne dam seama cu usurinta ca de fapt ea nu este nicio copie, ci are idei originale pe care le pune in practica si face din fiecare aparitie a sa un eveniment.

Doamna ar trebui sa o lase mai moale. Cred ca face asta din cauza durerii pe care o resimte si prin Gaga probabil vede o bucata din fiica sa. Sau poate ma insel si vrea doar celebritate si bani. Asta nu o pot sti...dar ce stiu sigur e ca Lady Gaga este un izvor de stralucire,extravaganta si creativitate si indiferent de ce a facut sau va face, va ramane un artist viu in sufletul tuturor prin muzica pe care a compus-o si o canta cu atata daruire.

Sper ca nu va lua amploare acest incident si nu se va pata imaginea stilatei cantarete.

Aveti filmuletul AICI!

Cine e alaturi de Gaga?

1 comentarii:

Anonim spunea...

eu chiar cred ca lady gaga este o copie a linei

Trimiteți un comentariu

Tu ce zici?:P

 
invisible detector