miercuri, 22 septembrie 2010

Nicole Scherzinger viseaza la maritis

Nicole Scherzinger viseaza la maritis cu soferul de formula 1 Lewis Hemilton. "Ţin foarte mult la tradiţii, de aceea aş vrea să mă mărit înainte să fac copii, ceea ce sunt sigură că vom face în viitor. Lewis îmi spune mereu că aş fi o mamă minunată şi ştiu că şi el ar fi un tată grozav. Iubesc copiii", a declarat frumoasa vedeta. 


Dar oare chiar ii e gandul la copii lu' Lewis?


Mossano-Zingarinho[Videoclip]

Dupa mega succesul Indianotech, Mossano isi incearca norocul cu Zingarinho. Si pentru ca reteta sa fie completa, piesa are acum si un videoclip,regizat de Iulian Moga, ce se bazeaza pe cultura indiana.

Imi place la nebunie ceea ce vad(si ce aud, bineinteles). Iubesc cand dau toti din cap si chiar am inceput si eu sa fac acelasi lucru prima data cand am vazut clipul :)). Mi se pare original si chiar daca aduce un pic a Indianotech are acel element care il scoate din anonimat.

O treaba bine facuta si un clip de calitatea!

Beyonce si Jay-Z in cartea recordurilor!!!

Celebrul cuplu american format din Beyonce si Jay-Z a intrat mai nou in cartea recordurilor,editia 2010,datorita castigurilor frumusele pe care le-au avut anul acesta.
Honey Bee a reusit sa stranga 87 de milionae de dolari pe cand sotul acesteia numai 35.

Acum inteleg eu de unde a avut bani Jay-z sa ii faca cadou sotiei sale o insula!!!

Cei doi fac un cuplu extraordinat atat pe plan muzical cat si personal, si daca au ajuns la acest statut, se datoreaza amandurora. Colaborarile celor doi au avut un rel succes si au devenit hituri internationale ca Deja-vu, Crazy in love sau Upgrade u!!!

Katy Perry si Elmo...

Katy Perry a aparut de curand in Sesame Street,alaturi de celebrul Elmo si a interpretat o varianta pentru copii a melodiei Hot'n'Cold.
M-a facut sa zambesc Katy. Si-a jucat bine rolul si mi-a placut mai ales mimica fetei!

Amuzant!Voua cum vi se pare?

Bruno Mars feat Damian Marley – Liquor store blues

Just listen this song!

Restul cuvintelor sunt de prisos!

Shakira-Loca[Teaser]

Shakira revine cu un nou single,un nou album, in consecinta are nevoie  si de un videoclip la piesa Loca. Materialul a fost filmat deja, iar clipul va aparea in curand. Pana atunci noi avem parte de un teaser destul de reusit unde o vedem pe Shakira in ipostaze deosebite: face baie intr-o piscina publica in Spanie, se plimba cu motoru' si danseaza la fel de senzual ca intotdeauna.

Rezultatul cred ca va fi unul foarte bun!
Enjoy the teaser!
 
invisible detector