vineri, 3 septembrie 2010

New:Cheryl Cole-Promise

Cheryl Cole bate fierul cat e cald si dupa succesul pe care l-a avut cu albumul "3 Word", revine cu un nou album si cu un single fresh. Mie mi se pare ca va fi un hit. Imi place cum suna desi nu pot asculta decat 40 de secunde deocamdata. Beat-ul pare fresh, inovativ si sunt sigur ca daca va dispune si de un  clip pe masura va urca rapid in topurile europene si de ce nu si in topurile americane.
 Succes Cheryl.


Daca nu merge link-ul de Youtube am pus o alta varianta

Asculta mai multe audio Muzica

Pitbull feat T-pain-Drop it on the floor

O conbinatie destul de ciudata in ochii mei...Pitbull si T-pain? insa rezultatul este unul surprinzator, o melodie frumoasa, numai potrivita pentru dans. Drop it on the floor, este o creatie ce se vrea daca nu la fel de buna ca I know you want me sau Hotel room service, macar un hit care sa il mentina pe cantaret pe val.
Mie imi place piesa si chiar o am in playlist acum.
What do u say about this song?

Shakira e ...Loca

Shakira promite sa revina cu un album care sa sparga topurile. Dupa ce She wolf nu a ridicat prea mult stacheta in ochii majoritatii, desi mie mi-a placut la nebunie acel album si piesa "She wolf" a fost geniala, cantareata latina se intoarce la vechiul stil care a consacrat-o si ne aduce muzica latino de cea mai buna calitate.
Primul single este "Loca" si e lansata in doua variante, una in limba engleza si cealalta in limba spaniola. Trebuie sa recunosc ca piesa e o nebunie si o vad deja ca un mare hit.
Albumul se va numi Sale el son

Asculta mai multe audio Muzica

Asculta mai multe audio Muzica

Kylie Minogue-Get outta my way

Kylie revine cu al doilea single promovat de pe albumul Aphrodite. Aceste este Get outta my head, ce acum are parte si de un videoclip. Sincer clipul nu ma prea incanta, dar recunosc ca imi place jocul de lumini si atitudinea lui Kylie.
Nu cred ca piesa se ridica la nivelul precedentei, "All the lovers" , dar sunt sigur ca va avea mare succes in randul fanilor ei si nu numai.
Do u like it?

Waka waka ramane in istorie

Waka waka este oficial cel mai bine vandut cantec de la Campionatul mondial de fotbal din toate timpurile!!! Ma asteptam la asa ceva. Shakira are o voce minunata, face show si cantecul este super. Te face sa radiezi de bucurie si merita sa ramana in istorie ca un record incat si-a atins atins scopul, i-a unit pe oameni in jurul evenimentului indiferent de rasa sau nationalitate.
Pana acum s-au vandut peste 2 milioane de single-uri si sunt sigur ca numarul va mai creste!
Cui ii place Waka waka???

Inna feat Juan Magan - Un momento

Dupa cum ne asteptam, Inna trebuia sa lanseze si a doua piesa din Summer Pack-ul pe care ni l-a promis la inceputul acestei veri. Uite ca acest moment a venit: Un momento is here!!!
Piesa este o colaborare cu Juan Magan si suna foarte bine, poate nu la fel de bine ca Sun is up dar este o piesa ce cu siguranta o vom auzi pe la radiouri in toamna asta si care ii va innebuni iarasi, atat pe romani cat si pe cei din afara granitelor.
Eu nu pot decat sa sper ca Inna o va tine in acest ritm si ne va oferi constant hituri ca : Hot, Deja-vu,Amazing si Sun is up.
P.S. Videoclipul de la Sun is up va aparea in curand, si mai jos va las sa urmariti un clip de la filmari!
Enjoy!!!



'Sun is UP' - Making of video


Soarele este sus de tot...pentru Inna

Au aparut poze de la filmarea videoclipului Sun is up. Desi circula pe net de cateva zile trebuie sa fac un articol despre ele( chiar si asa mai tarziu;)) ) pentru ca sunt superbe. Cred ca acum intradevar vom avea parte de un videoclip in adevaratul sens al cuvantului. Si spun asta pentru ca ultimul clipal Innei 10 Minutes mi s-a parut un esec total.  Sa speram ca povestea nu se va repeta.
Voi ce credeti?
Pictures of INNA 'Sun is Up'  video shoot

Hi!

Este prima mea postare pe acest blog. Sunt incantat si emotionat. Stiu ca exista o groaza de bloguri despre muzica in momentul de fata pe piata dar eu sunt increzator ca imi veti acorda credit si ma veti ajuta sa cresc usor, usor. Vreau sa specific de la bun inceput  ca voi posta propriile ganduri si idei, acest blog fiind unul cu caracter subiectiv. 
Tot ce imi ramane de spus este : Let's start!!!




 
invisible detector