marți, 7 septembrie 2010

Taylor Swift...riposteaza

Indemnat de remuscari, Kanye West a impanzit Twitter-ul cu mesaje prin care isi cere scuze de la Taylor Swift pentru ca anul trecut la VMA, in timp ca lui Taylor i se inmana premiul pentru cel mai bun video al anului, rapperul a urcat pe scena si a spus ca videoclipul lui Beyonce a fost mai bun. A fost un moment penibil pentru domnisoara Swift care mai avea un pic si incepea sa planga dar s-a tinut tare si si-a continuat stangace discursul.
La aproape un an de la incident, Kanye isi cere scuze, insa surpriza... Taylor nu le accepta, ba mai mult sustine ca asta nu e decat un mod in care cantaretul isi promoveaza albumul pe spatele ei. Un prieten al divei a declarat: She's fed up of hearing about it and is disgusted that he has the cheek to use her name to promote his new album! Taylor has moved on from the incident and is hoping Kanye will - eventually - do the same. 
Se pare ca lucrurile nu merg asa cum s-a asteptam Kanye si chiar daca i-a scris un cantec lui Taylor aceasta nu se lasa induplecata si vrea ca si rapperul sa treaca peste incident si sa inceteze cu scuzele pentru ca nu isi au rostul.
Acum sunt curios care va fi raspunsul lui Kanye la replica lui Taylor.
Voi ce credeti? Se va termina aici? Eu sincer ...NU CRED!!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Tu ce zici?:P

 
invisible detector