marți, 7 septembrie 2010

Ciara la VMA !!!

Pe Ciara o putem adauga la lista cu vedetele care vor performa la VMA 2010. Aceasta a facut publica stirea printr-un post pe Twitter : Off 2 LA to shoot Gimmie Dat, Speechless, and Perform on the VMA's!
Pe 12 septembrie va avea loc MTV VMA la care vor mai fi prezenti pe scena: Eminem, Drake, Kanye West, Justin Bieber, B.o.B, Nicki MInaj, Usher si Paramore. Va fi un show pe cinste pe care ar fi pacat sa il pierdeti. Asa ca stati cu ochii in patru si tineti-le pumnii preferatilor vostri. Eu sincer ii tin pumnii Gagutei si sper sa ia cat mai multe premii de la cele 13 categorii la care este nominalizata.

Voi cine vreti sa castige?

Ne-Yo - One in a million

One in a million, noul single al lui Ne-Yo este o melodie foarte buna. Acum ca a aparut si videoclipul, nu pot spune decta ca reteta succesului este completa. Imi place ce vad,  imi place ce aud. Povestea videoclipului, desi simpla, ma incanta datorita coregrafiilor peste masura de reusite. Ne-Yo se misca foarte bine!!!
Singurul inconvenient mi se pare protagonista care mi se pare cam uratica... 
Astept sa vad contnuarea videoclipui ca ma lasat cam in pom la sfarsit!

Va place?

Justin Bieber in CSI

Pana va aparea filmul despre viata lui Justin Biber, acesta isi incearca talentele de actor   in primul episod din faimosul serial CSI, sezonul 11. Episodul cu pricina va aparea pe 23 septembrie si il va avea ca guest pe Justin Bieber ce va juca rolul lui Jason McCann, un baiat ce e implicat in cazul frateliu sau mai mare.Se pare ca Jason va fi raul din spatele tuturor si va incerca sa ii controleze pe toti, ascunzandu-si adevaratele ganduri in spatele infatisarii de copil dulce si inocent...
Acesta este primul rol al cantaretului si s-a declarat multumit de cum a iesit totul mai ales ca a reusit sa renunte la emotiile si trairile sale pentru a le imprumuta pe cele a le lui Jason.
Sunt curios cum se va descurca Justin.

Oare va face o figura buna?

Rihanna-Only girl(in the world) full

THE WAIT IS OVER!!!!!
A aparut varianta full a melodiei Only girl(in the world) a Rihannei si suna bineeeeeeeeeee!!!!!! Chiar imi place ce aud. Sper ca tot albumul sa fie asa si sa ridice mult stacheta . Mi-e un pic teama ca restul pieselor sa nu dezamageasca, dar sa speram ca o sa fie bine.
Gata cu vorba. ENJOY!!!!
Cum vi se pare? Va fi un hit?
Daca nu merge linkul de Youtube am adaugat un link de Trilulilu




Asculta mai multe audio Muzica

Taylor Swift...riposteaza

Indemnat de remuscari, Kanye West a impanzit Twitter-ul cu mesaje prin care isi cere scuze de la Taylor Swift pentru ca anul trecut la VMA, in timp ca lui Taylor i se inmana premiul pentru cel mai bun video al anului, rapperul a urcat pe scena si a spus ca videoclipul lui Beyonce a fost mai bun. A fost un moment penibil pentru domnisoara Swift care mai avea un pic si incepea sa planga dar s-a tinut tare si si-a continuat stangace discursul.
La aproape un an de la incident, Kanye isi cere scuze, insa surpriza... Taylor nu le accepta, ba mai mult sustine ca asta nu e decat un mod in care cantaretul isi promoveaza albumul pe spatele ei. Un prieten al divei a declarat: She's fed up of hearing about it and is disgusted that he has the cheek to use her name to promote his new album! Taylor has moved on from the incident and is hoping Kanye will - eventually - do the same. 
Se pare ca lucrurile nu merg asa cum s-a asteptam Kanye si chiar daca i-a scris un cantec lui Taylor aceasta nu se lasa induplecata si vrea ca si rapperul sa treaca peste incident si sa inceteze cu scuzele pentru ca nu isi au rostul.
Acum sunt curios care va fi raspunsul lui Kanye la replica lui Taylor.
Voi ce credeti? Se va termina aici? Eu sincer ...NU CRED!!!!

Madonna-Broken

Pe net a aparut inca un cantec care nu a reusit sa ajunga pe niciun album al Madonnei. Producatorul piesei se pare ca este Paul Oakenfold, cu care diva a lucrat la materialul 'Celebration'. Piesa nu a fost considerata destul de buna pentru a fi inclusa. Eu insa cred ca e o mare pierdere. Imi place ce aud,e aceeasi Madona pe care o stim. Cred ca e nevoie si de cantece ca acestea pentru a avea succes.
Sper ca pe viitor vor si incluse si astfel de materiale...

Jesse McCartney- Shake

Pana la lansarea noului album al lui Jesse McCartney mai avem de asteptam mai ales ca inca nu s-a anuntat data oficiala a lansarii, dar ca sa nu ne lase pe uscat, Jesse lanseaza un nou single, 'Shake'. Piesa suna destul de bine si desi nu sunt fan recunosc ca m-a facut sa mai dau un play.
E catchy si cred ca va prinde repede, mai ales in randul fanilor lui.
Voua va place?

Rihanna-Only girl(in the world)

A aparut in sfarsit un single preview al  hitului Rihannei "Only girl(in the world)". Din cele cateva secunde pe care le am la dispozitie nu pot sa imi dau seama de mare lucru, dar nu mi se pare ca va fi cine stie ce, insa cantareata pare foarte increzatoare in aceasta piesa si a declarat ca va fi cu mult mai bun decat "Rude boy" si  spera sa ajunga no 1 in toate tarile.
Eu inca am retineri, sper sa nu pateasca asemenea Christinei Aquilera. La ea a fost la fel de multa valva in jurul albumului Bionic, care in cele din urma a fost un mare esec. Rihanna are la fel de multe sanse sa pateasca lucrul asta. Oare de ce nu asteapta sa lanseze albumul si sa vada reactia fanilor, in loc sa il laude atat, ca va fi epic, va fi fantastic, o noua treapta si alte chestii de genul asta....
Varianta full a piesei va aparea mai pe seara  asa ca be ready!!! Sa speram ca va veni cu o piesa cel putin la fel de buna ca Rude boy...
P.S. Albumul Rihannei se va numi... "LOUD"
Voi ce credeti? Isi are rost atata lauda inainte de lansarea albumului?
 
invisible detector