luni, 6 septembrie 2010

Gaga...popa?

Gaga nu mai e doar lady, acum vrea sa devina si popa. Cea mai noua dorinta a excentricei cantarete e de a deveni reverend  pentru a  oficiea cununii gay. Pentru asta, Gaga vrea sa faca totul ca la carte asa ca in timpul liber pe care il are, urmeaza cursuri online.
Lady Gaga este deja cunoscuta pentru dorinta ei de a crea o lume mai buna pentru persoanele gay. Prin muzica si videoclipurile ei, ea doreste sa lupte pentru drepturile acestei comunitati. Chiar ultimul clip la melodia Alejandro a fost inchinat gay-lor.
Chiar daca pare o nebunie mie mi se pare un gest frumos si sper sa reuseasca sa oficieze casatorii!
Voi ce credeti? A innebunit Gaga?

4 comentarii:

Anonim spunea...

nu stiu ce sa cred

Anonim spunea...

nu doar ca a innebunit,dar mai innebuneste si lumea cu prostiile ei!sa recunoasca odata ca ii plac fetele si gata..gay in sus si in jos..strici lumea,fato!

Donytzu spunea...

@Anonim Dar deja a recunoscut ca ii plac fetele. Ea sustine ca e bi!!!

zossor spunea...

anonim...de ce cei ce au mintea deschisa si vad lucrurile din toate punctele de vedere sunt considerati de majoritatea nebuni?
nu cred ca e o prostie sa lupti pentru o cauza, pentru niste drepturi ale unor oameni care nu vor decat sa fie respectati asa cum sunt...
domnule anonim, daca spui ca ea strica lumea, atunci hotii, mincinosi, prefacutii (si lista ar putea continua...)ce fac? astia presupun ca-s mandria societatii... crezi ca se poate strica lumea prin iubire chiar daca e o "altfel" de iubire?
parerea mea e ca gaga face arta in materie de muzica. iar ce se pregateste sa faca as pute-o numi revolutie. o revolutie care putini au curajul sa o porneasca.
RESPECT LADY GAGA !!!

Trimiteți un comentariu

Tu ce zici?:P

 
invisible detector