sâmbătă, 4 septembrie 2010

New hit:Tom Boxer feat Alexandra Black-Crazy girl

Tom Boxer revine in atentia publicului cu o noua piesa alaturi de Alexandra Black. Creatia poarta numele de Crazy girl si aduce un pic a "Morena my love". Tind sa cred ca vocea Antoniei s-ar fi mulat mult mai bine pe negativul piesei, insa cum aceasta este inca in Italia, acolo unde cu doar cateva zile in urma a dat nastere unei frumoase fetite pe nume Maya, a fost practic imposibila revenirea acesteia in studioul de inregistrari.
Cantecul de fata, in opinia mea, nu are acel element cheie ce aduce succes pe piata din Romania. Este monoton si nu te face sa dai replay, insa sa il ai in playlist, merge. Pe langa alte creatii ale lui Tom Boxer asta este mic copil...
Tu ce crezi?

La multi ani , Beyonce!

Astazi, frumoasa si talentata Beyonce Knowles implineste 29 de ani si pentru asta as vrea sa ii spun printr-un post 'La multi ani!' . Nu sunt fan infocat, dar imi plac mult melodiile ei si intotdeauna e o adevarata placere sa o ascult live datorita vocii sale inconfundabile.
Pe plan international Beyonce se descurca destul de bine fiind una dintre cele mai cunoscute figuri din domeniul muzicii. Piese ca "Irreplaceable","Crazy in love","Naughty girls" sau "If i were a boy" i-au aduc faima si foarte multe premii la care ravneste orice artist de talie mondiala. Desi a inceput ca si componenta a trupei Destiny's Child impreuna cu care  a cunoscut pentru prima oara culmile gloriei, trupa reusind sa vanda peste 150 milioane de inregistrari la nivel mondial, Beyonce a devenit o mare diva a muzicii pop o data cu lansarea primului album solo "Dangerously in love", cu care a reusit sa domine cele mai multe topuri din intreaga lume!!!
Meritele sale i-au fost recunoscute prin cele 60 de premii castigate, dintre care 13 premii Grammy. De asemenea, cantaretei i s-a mai acordat in 2007 la gala American Music Award premiul International Artist Award, care pana in prezent nu a mai fost oferit decat altor trei personalitati din domeniul muzical. 
Sa-i uram un calduros 'La multi ani!' si la cat mai multe hit-uri de no 1!!!
Mai jos va las sa ascultati piesa mea favorita de la Beyonce!
Enjoy
 
invisible detector