joi, 9 septembrie 2010

Katy Perry in duet cu Cheryl Cole si nu numai....

Katy Perry doreste din tot sufletul un duet cu Cheryl Cole si a ales si ocazia, la nunta lui Simon Cowell cu Mezhgan Hussainy. Katy a declarat ca ar fi foarte incantata sa performeze alaturi de colega sa de breazla la nunta lui Simon, membru  in jurul de la competiile 'Britain's got talent' si 'The X Factor': "I'd love to perform with Cheryl and I think a great time to do it would be at Simon's wedding - what else do you get the man who has everything?" 

Se pare ca, Katy nu vrea doar o reprezentatie alaturi de Cheryl, ci cantareata americana merge mai departe dezvaluind o latura ascunsa...ea ar vrea sa aiba o aventura cu proaspat divortata domnisoara Cole. Katy dezvaluie ca daca nu ar fi avut deja un iubit atunci ar fi incercat sa obtina o intalnire cu frumoasa britanica de la Girls aloud : "I adore Cheryl - she's amazing. I'm very happy with my own English stud but if I wasn't with him I'd be trying to date Cheryl".

Iar daca ar fi sa aleaga intre Simon sau Cheryl, Katy ar alege sa se culce cu cea din urma :"Stiu ca sunt oameni care au pusa pata pe Simon dar daca ar fi sa aleg, as alege sa ma culc cu Cheryl"!!!

Astea da dezvaluiri explozive. Oare se va tine de cuvant Katy si o va consola pe britanica dupa divortul de fostul sot care a inselat-o? :-> Nebuna mai e asta mica. Si cand te gandesti ca parca ieri saruta fetele, parca te pune rau pe ganduri :)) !

Cheryl Cole isi lanseaza calendarul incendiar...

In ultimul timp lui Cheryl Cole ii merg toate ca unse. Albumul '3 Words' a avut succes mai ales in UK, aparitii tv sunt destule si a reusit sa stranga in jurul ei o gramada de fani.
E frumoasa si asta e inca un atu. Si pana la urma de ce sa nu puna in evidenta asta? Ca urmare si-a lansat propriul calendar pentru anul 2011!!! Si e hooooooot!!!

Nu pot decat sa spun ca pozele sunt incredibile si imi place felul in care Cheryl se joaca cu camera!

Oare Katy Perry o sa isi achizitioneze numai unul?...sau poate mai multe:P?
c1_141745a
c2_141749a

Cheryl Tweedy, fostă Cole, calendar sexy pentru 2011. (RedBalcony)

Morandi lanseaza 'Rock the world' !!!

Morandi lanseaza in premiera pe site-ul MTV.ro videoclipul piesei 'Rock the world'. Videoclipul este primul filmat 3D din Romania! Asa ca fiti luni, 13 septembrie de la ora 12:00 pe site-ul mtv!!!
Lansarea in cinematograf a fost facuta deja cu ceva timp in urma timp in Bucuresti!

Eu astept cu nerabdare sa vad varianta pentru tv si sper sa se ridice la grandoarea proiectului in sine! Melodia este buna asa ca are potential sa ajunga hit no 1 pe la noi dar si pe afara.

Pana una alta va las cu un making of ...



Pareri?!

Jojo-In the dark (Videoclip)

 Al treilea videoclip pe ziua de azi!!! Parca s-au vorbit Enrique, Maroon 5 si Jojo sa lanseze videoclipurile in aceeasi zi :)) Jojo incearca un comeback cu melodia 'In the dark'. Toate bune pana aici,singura mare problema ar fi ca melodia nu e tocmai ceva wow... videoclipul care pare mai interesant, desi si el e destul de plat...

Pentru un comeback cred ca se impune ceva mai tare decat melodia asta. Mie imi da senzatia ca se continua la infinit, fara inceput sau sfarsit....

Pacat de Jojo...

Maroon 5 - Give a little more ( Videoclip )

E al doilea clip pe care vi-l prezint pe ziua de azi si desi nu e la fel de reusit ca primul,  merita un pic de atentie din partea voastra. Sa nu mai lungim vorba atat, este vorba de Maroon 5 care au lansat videoclipul celui de-al doilea single de pe albumul 'Hand all over', 'Give a little more' .
Daca as spune ca melodia e foarte buna, as exagera...daca as spune ca e slaba as fi nedrept. In consecinta pesa este una modesta, iar clipul la fel, nu iese cu nimic in evidenta. Speram la mai mult dar se pare ca pentru moment baietii nu pot sa dea mai mult....

Enjoy if u can!!!


MileyTatoo!!!

Numarul 3 e magic si probabi din aceasta cauza si Miley Cyrus si-a mai facut un tatuaj acesta fiind al treilea. De data aceasta, ex-Hannah Montana a optat pentru o inimioara pe degetul mic de la mana dreapta. Fata de "Just breathe" de pe piept si "Love" de pe lobul urechii asta mi se pare mai rezonabil...insa unde o sa se opreasca?!

Mie insa imi cam miroase a copy/paste aici . Cumva domnisoara Miley, ca sa arate ca se maturizeaza, o ia pe urmele Rihannei care trece din ce in ce mai des pe la salonul de tatuaj?

Bad girl, Miley! Vezi ce se intampla, de cand ai scapat de gresa Disney?!

Miley Cyrus HEART TATTOO On Finger

Bataie la concertul Gagutei...

In timpul unui concert pe care l-a sustinut in Washington D.C excentrica Gaga, in public s-a pornit o bataie. Gaga vazand ce se intampla  a cerut sa se opreasca imediat muzica si le-a transmis fanilor sai un mesaj pro pace: Opriti bataie! Nu va bateti la showl meu! [...] Scuze,dar chiar nu vreau sa va bateti! Aici e vorba despre dragoste si fericire! Fara bataie!" 


Oare unul dintre cei doi era de la PETA??? :))

Frumos gestul divei americane. Si e de apreciat ca a intervenit. Multe vedete nu ar fi facut asta si si-ar fi continuat show-ul fara probleme..

Oricat de trasnita e Gaga, tine la monstruletii sai!!!


Britney Spears si-a hartuit bodyguard-ul!!!

Chiar daca Britney pare sa aiba parte de liniste in ultima vreme, trecutul se incapataneaza sa se intoarca. Greselile pe care le-a facut revin patandu-i imaginea printesei pop.

Fostul bodyguard al vedetei o acuza pe Britney Spears de hartuire sexuala!!! Hai ca pe asta nu credeam ca o sa o aud...Acesta sustine ca a fost nevoit sa isi dea demisia pentru ca domnisoara Spears incerca sa ajunga in patul lui. De asemenea el mai povesteste ca vedeta a intretinut relatii sexuale cu diferiti barbati de fata cu el.
Nu stiu daca sa cred sau nu, dar daca ne gandim la perioada in care Britney lua droguri, totul e posibil...Si pentru ca toata povestea e destul de serioasa, fostul bodyguard a intentat  proces prin care cere daune morale.

Imaginea vedetei o sa aiba rau de suferit, mai ales ca fostul angajat al vedetei o si acuza pe aceasta ca isi maltrata cei doi copii si de cateva ori i-a cerut cureaua  ca sa isi bata odraslele.
Sa se fi ajuns pana aici? As vrea sa cred ca nu...

Sper ca Britney va iesi cu fata curata din toata chestia asta daca e nevinovata, iar daca nu... sa suporte consecintele pentru faptele ei....

Credeti ca e vinovata printesa pop?

Enrique Iglesias feat NIcole Scherzinger-Heartbeat

Heartbeat este al doilea single pe care il promoveaza Enrique Iglesias. Dupa 'I like it', in colaborare cu Pitbull, care s-a descurcat destul de bine in topuri, Enrique isi incearca norocul cu inca o colaborare cu nimeni alta decat Nicole Scherzinger. O ador pe fata asta pentru ca e talentata si arata foarte bine!!!

Piesa e bestiala in opinia mea. O am pe repeat de ceva vreme si cred ca va mai trece ceva timp pana sa o inlocuiesc. Imi plac mai ales versurile si felul in care se imbina vocile celor doi.
Cred ca asta e si punctul forte al videoclipului aparut recent, reuseste sa creeze acea chimie intre ei. In plus, mi se pare genial jocul de lumini care vrea sa reprezinte bataia inimii. Iar faza cu oglinzile, desi nu e originala imi place pentru ca e singurul moment in care ii vad si pe ei mai bine :)). 
Si inca un punct in plus daca mi se permite :P Costumatia lui Nicole e foarte draguta!!! 

Amandoi sunt draguti, melodia este un hit to be , iar videoclipul completeaza reteta succesului.
Enjoy!




Iti place?

Eminem pierde suprematia...

Dupa 7 saptamani in care a fost pe pozitia 1 in Billboard Hot 100, piesa 'Love the way u lie' a lui Eminem in colaborare cu Rihanna a cazut pe locul 2. Probabil ca sunteti curiosi cine a intrat pe primul loc,nu?

Katy Perry a luat pozitia 1 saptamana asta, cu piesa 'Teenage dream'!!!

Era de asteptat tinand cont de succesul rasunator pe care il are fata asta cu single-urile California Gurls si Teenage dream.  Vanzarile albumului insa nu au fost chiar atat de bune si in prima saptamana nu s-au vandut decat 192.000 exemplare, in comparatie cu cele 400.000 de achizitionari la care se astepta echipa lui Katy... Iar in a doua saptamana treaba a fost si mai proasta...sub 100.000.

Poate ca daca o sa mai lanseze inca un single vor creste vanzarile. Pana atunci sa ne bucuram de reusita lui Katy!

Bruno Mars - Just The Way You Are

Bruno Mars nu este un cantaret foarte cunoscut pe meleagurile noastre,inca... Poate ca as fi trecut peste acest clip intrucat melodia nu este ceva la care sa spui wow!. Nu va face furori!
Insa videoclipul mi se pare genial! Totul pleaca de la banda unei casete cu care Bruno reuseste sa modeleze diferite forme si imagini. Pentru Idee si regie de la mine primeste nota maxima. Chiar imi place si sper sa vad in curand si alte clipuri care ies un pic din anonimat.

Oricum nu in tara la noi pentru ca  artistii romani nu vor renunta prea curand la fatucile astea desbracate care sunt prezenta  prin mai toate videoclipurile...


Original or ba?
 
invisible detector