vineri, 10 septembrie 2010

Lindsay Lohan vrea un copil...

Asta e ultima stire la care ma asteptam...Acum poate sa vina apocalipsa ca le-am auzit pe toate!!! :))
Dupa ce, cu doar cateva zile in urma, vedeta a dat peste o mama ce isi purta copilul intr-un carut si traversa o trecere de pietoni,Lindsay Lohen vine cu o strire bomba!!! Isi doreste un copil!

Fata asta e nebuna...



Vedeta crede ca in felul acesta va putea renunta la viciile sale. Daca in pantecele ei va creste o fiinta umana, atunci va fi nevoita sa renunte la alcool si nu se va mai simti atat de singura.(Si eu care credeam ca in interiorul ei nu putem gasi decat o sticla de bere:-?; nu m-am putut abtine:)) ) . Singuratea este principala problema a necazurilor vedetei, a declarat un apropiat al lui Lindsay.

Daca ea spera ca noi vom inghite galusca se inseala amarnic. Mie asta mi se pare doar o modalitate de a-si spala rusinea din ultimul timp...
Vai de copil, daca va reusi sa faca vreunul... Oare ce ii va pune in biberon, wisky sau bere?

Justin Biber arestat?

Justin Biber aproape de a fi arestat!!!

Ati auzit bine, cantaretul in varsta de numai 16 ani a fost la un pas de a fi arestat si dus la sectia de politie dupa ce, in urma cu cateva zile, inainte de a incepe concertul din Maryland, a lovit 2 politisti cu baloane cu apa. Se pare ca pozna pustiului i-a suparat rau de tot pe cei doi oameni ai legii. Acestia au vrut sa il aresteze pe micul poznas, dar bodyguardul vedetei a intervenit la timp si l-a condus pe Justin in cabina sa.


Unul dintre politisti a declarat ca nu a fost tocmai un comportament ok din partea cantaretului, dar nu se vor lua masuri impotriva lui.



Astfel evenimentul s-a terminat cu bine si Justin si-a sustinul concertul in Maryland. E inca un copil asa ca e de inteles comportamentul lui ;) !

Pazea, vine VMA!!!



Daca esti fan al lui Eminem, Gaga sau ceilalti nominalizati  la VMA 2010 sau pur si simplu vrei sa vezi care mai e treaba prin muzica nu rata marti, de la 19:30,  MTV Video Music Award! Show-ul va fi transmis si la noi in tara ceea ce nu poate decat sa ma bucure, asa ca faceti ochii mari cat cepele si nu mutati de pe Mtv. Eu sigur o sa ma uit si o sa postez apoi pe blog cele mai importante prestatii live si lista cu castigatorii!

Favoritii serii sunt Lady Gaga, cu 13 nominalizari si Eminem, cu 8 nominalizari. Oare va domina seara Gaguta sustinuta de monstruletii ei? Vedeta insa nu va avea nicio prestatie live, in schimb se pare ca va fi prezenta la eveniment.O veste super!!!

Printre cei prezenti la eveniment se numara:Cher, Ellen DeGeneres, Katy Perry, actorii din serialul “Glee”,Justin Timberlake, Jesse Eisenberg,Ke$ha, Nicki Minaj, Emma Stone, Penn Badgley, Trey Songz, Ashley Greene, Selena Gomez si Ne-Yo!!!


Linkin Park, Usher, Eminem, Kanye West, Justin Bieber, Drake, Paramore, B.o.B, Florence + The Machine, Travie McCoy, Jason Derulo Robyn vor avea prestatii live. 


Se anunta un show incendiar asa ca nu pierdeti evenimentul anului. 
Voi pe cine vedeti castigatori?



Wynter Gordon - Got It Bad

A venit toamna,acopera-mi inima cu ceva...sau mai bine cu o melodie de la Wynter Gordon :P .
Astazi avem parte de o noua creatie din partea frumoasei Wynter .Un cantec reusit, care te cucereste dupa cateva ascultari.

Per ansamblu imi place. Instrumental merge, versurile sunt simplute dar de efect si vocea lui Wynter la fel de buna ca intotdeauna

Voua cum vi se pare? O adaugati in playlist?

Britney da replica!

Dupa ce fostul bodyguard al celebrei  Britney Spears a intentat proces impotriva acesteia, motivant un stres emotional major datorita faptului ca, in perioada februrie-iulie anul acesta, cat timp a fost angajat, Britney a incercat in repetate randuri sa intretina relatii sexuale cu el.

Britney Spears insa respinge orice acuzatie care vine de la fostul angajat si sustine ca nimic din cele povestite de   barbat nu este adevarat. Intr-un comunicat de presa acordat de unul dintre purtatorii de cuvant ai vedetei se neaga vehement spusele bodyguard-ului :"Acest proces este încă o încercare nefericită de a obţine foloase materiale din partea familiei Spears şi de a deveni celebru".
De asemenea avocata vedetei spera ca procesul se va inchide cat de curand fara alte complicatii.


Eu tind sa cred ca Britney are dreptate. Tentatia banilor e mare si multi sunt in stare sa pateze numele unor vedete pentru a castiga celebritate si bunuri materiale.


Sper ca povestea se va incheia aici pentru ca Britney nu mai are nevoie de alt scandal...a avut destule in perioada in care consuma droguri.



Voi de partea cui sunteti?

Keri Hilson -Still a girl

Pazea ca vine piesa noua de la Kei Hilson. Piesa face parte de pe viitorul album al cantaretei si imi place un pic... Imi miroase a piesa de umplutura, dar poate dupa cateva ascultari imi voi schimba parerea.

Mi-e dor de piese ca 'Energy' sau 'I like'!!! Sper sa vina cu ceva nou si inovativ cat de curand, altfel va scadea in ochii fanilor...
I miss the old Keri!

Cum va place piesa?

 
invisible detector