vineri, 10 septembrie 2010

Pazea, vine VMA!!!



Daca esti fan al lui Eminem, Gaga sau ceilalti nominalizati  la VMA 2010 sau pur si simplu vrei sa vezi care mai e treaba prin muzica nu rata marti, de la 19:30,  MTV Video Music Award! Show-ul va fi transmis si la noi in tara ceea ce nu poate decat sa ma bucure, asa ca faceti ochii mari cat cepele si nu mutati de pe Mtv. Eu sigur o sa ma uit si o sa postez apoi pe blog cele mai importante prestatii live si lista cu castigatorii!

Favoritii serii sunt Lady Gaga, cu 13 nominalizari si Eminem, cu 8 nominalizari. Oare va domina seara Gaguta sustinuta de monstruletii ei? Vedeta insa nu va avea nicio prestatie live, in schimb se pare ca va fi prezenta la eveniment.O veste super!!!

Printre cei prezenti la eveniment se numara:Cher, Ellen DeGeneres, Katy Perry, actorii din serialul “Glee”,Justin Timberlake, Jesse Eisenberg,Ke$ha, Nicki Minaj, Emma Stone, Penn Badgley, Trey Songz, Ashley Greene, Selena Gomez si Ne-Yo!!!


Linkin Park, Usher, Eminem, Kanye West, Justin Bieber, Drake, Paramore, B.o.B, Florence + The Machine, Travie McCoy, Jason Derulo Robyn vor avea prestatii live. 


Se anunta un show incendiar asa ca nu pierdeti evenimentul anului. 
Voi pe cine vedeti castigatori?



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Tu ce zici?:P

 
invisible detector