luni, 6 septembrie 2010

Cher Lloyd cucereste UK?

Am gasit din intamplare astazi un filmulet de la celebra emisiune X Factor UK si am ramas totalmente impresionat de una dintre concurente pe nume Cher Lloyd in varsta de numai 16 ani. Nu arata de 16 ani, dupa cum a punctat si unul dintre membrii juriului, dar are o voce extraordinara.
Cher a interpretat piesa "Turn my swag on" in varianta Keri Hilson si a fost fantastica. O prestatie de zile mari... Si membrii juriului au realizat ca in fata lor au real talent asa ca toti  au votat da pentru intrarea in competitie a lui Cher.
Cheryl Cole, unul dintre membrii juriului a spus chiar ca a fost prestatie ei favorita de ceva timp incoace. Iar Simon, desi nu ii sta in fire, a recunoscut ca a fost un moment superb.
Sper ca fata asta, chiar daca nu va castiga editia de anul acesta X Factor, macar va ajunge pe piata muzicala! Are potential!!!
Va place?

Cabron feat Alex – Prea repede, prea greu

"Hey, letz be friend!" ati auzit cu siguranta de foarte multe ori in vara asta la radio sau la tv si de ce nu si in cluburi. Cabron, in spate cu 'HaHaHa Production' a atins locurile fruntase in topuri. In speranta ca succesul va reveni, Cabron incearca o colaborare cu bine cunoscutul Alex Velea pentru piesa "Prea repede, prea greu".  Alex cu siguranta e o alegere buna pentru ca vocea lui aduce un plus evident, cu exceptia primelor secunde cand se gajaie oribil...
Per ansamblu piesa este foarte buna! Eu o am in playlist deja si cred ca o voi mai tine acolo ceva timp!

[Update] Adi Cristescu – Nori de iubire

"Nori de iubire" este numele noului single al lui Adi Cristescu. Melodia e foarte reusita, dupa parerea mea si iti ajunge clar la inima. Se pare ca artistii romani incep sa se detaseze de muzica de club, aseara Kamelia cu piesa Dreamin', acum Adi. Nu pot decat sa ii apreciez si sa le tin pumnii in speranta ca vor schimba muzica de la noi...
Acum va las sa ascultati piesa si sa imi spuneti parerea voastra!


UPDATE
Multumesc unui cititor, care a comentat si mi-a atras atentia ca piesa este a lui Pepe , dar se pare ca piesa este compusa  de Adi Cristescu in anul 2006 si pentru ca nu a fost promovata ca single de catre Pepe , Adi a participat cu ea la festivalul Mamaia, sectiunea creatie.

La revedere Hannah Montana...

S-a dat startul pentru ultimul sezon din Hannah Montana si pentru asta s-a lansat si un single de promovare. Acesta poarta numele de Que Sera si continua pe stilul Disney departe de ce promoveaza Miley Cyrus in momentul de fata.
Piesa este slaba, asta e tot ce pot spune si am ramas dezamagit sa vad ca nu apare deloc Miley in videoclip... E ca si cum s-ar face reclama la un produs dar fara sa il vedem macar...nu inteleg rostul acestei promovari...
Va las sa urmariti in continuare videoclipul.
Enjoy(...if u can...)!

Gaga...popa?

Gaga nu mai e doar lady, acum vrea sa devina si popa. Cea mai noua dorinta a excentricei cantarete e de a deveni reverend  pentru a  oficiea cununii gay. Pentru asta, Gaga vrea sa faca totul ca la carte asa ca in timpul liber pe care il are, urmeaza cursuri online.
Lady Gaga este deja cunoscuta pentru dorinta ei de a crea o lume mai buna pentru persoanele gay. Prin muzica si videoclipurile ei, ea doreste sa lupte pentru drepturile acestei comunitati. Chiar ultimul clip la melodia Alejandro a fost inchinat gay-lor.
Chiar daca pare o nebunie mie mi se pare un gest frumos si sper sa reuseasca sa oficieze casatorii!
Voi ce credeti? A innebunit Gaga?

Kanye West isi cere iertare de la...

Kanye West isi cere iertare de la Taylor Swift, dupa ce anul trecut la Premiile Mtv, in timp ce cantareata multumea fanilor pentru ca au ajutat-o sa ia premiul pentru videoclipul anului, Kanye s-a urcat pe scena si a spus ca Beyonce ar merita premiul pentru videoclipul de la piesa "Single Ladies" ..Vedeti momentul aici Se pare ca remuscarile l-au ajuns pe rapper si acesta si-a cerut de nenumarate ori scuze prin intermediul Twitter-ului. Acesta a mai adaugat si ca i-a compus un cantec lui Taylor si daca  nu va vrea sa il cante, il va canta el pentru ea: "Am scris un cântec pentru Taylor Swift care este foarte frumos şi îmi doresc să i-l dau ei. Dacă nu îl vrea, o să i-l cânt eu" .
Mi se pare dragut gestul lui dar cam tarziu...
Oare il va ierta Taylor?
Kanye West and Taylor Swift (Pic:Getty)

Madonna Feat. Justin Timberlake - Across The Sky

Din pacate piesa Across the sky a Madonnei in colaborare cu Justin Timberlake nu a ajuns pe albumul Hard Candy. Cred ca asta a fost o greseala pentru ca e chiar buna piesa . Nu spun ca s-ar fi repetat succesul pe care la avut piesa "4 Minutes", dar ar fi adus un plus albumului.
Cred ca Madonna ar face bine sa recurga la astfel de colaborari pentru a reveni in atentia publicului intrucat Hard Candy nu a avut succesul scontat...
Oare putea sa fie single piesa?

[Teaser] Nadine Coyle – Insatiable

Urmand exemplul colegei sale, Cheryl Cole, Nadine Coyle isi lanseaza primul single din cariera solo. Deocamdata nu a aparut decat un teaser al piesei. Nu se stie inca data lansarii piesei dar albumul va aparea pe 1 noiembrie. Sa speram ca nu va trebui sa asteptam pana atunci sa ascultam single-ul, mai ales ca suna atat de bine si sunt sigur ca va cuceri topurile din Marea Britanie.
Oare o va ajunge pe Cheryl din urma?

Her Majesty & The Wolves - Glaciers

Kymberly Wyatt, fosta componenta Pussycat Dolls, revine in atentia publicului cu primul ei single. Glaciers suna bine, dar mi se pare ca vocea solistei este mult prea modificata si parca isi pierde naturaleta. Nu cred ca va fi un mare hit, dar o va mentine pe Kymberly pe piata muzica. Eu vreau sa vina cu piese mai catchy asemenea celor de la Pussycat Dolls. Cred ca i s-ar potrivi.
Clipul piesei a aparut cu o zi in urma si pot sa spun ca mai mult trage piesa in jos. Este banal si devine plictisitor dupa primul minut.
Eu vreau mai mult de Kym pentru ca stiu ca poate. Voi nu?

Kanye West-Devil in a new dress

Astazi a aparut pe net o noua piesa marca Kany West. La prima ascultare nu m-a impresionat cu nimic. Sper ca dupa cateva ascultari va trezi ceva in mine.
Ma asteptam la mai mult din partea lui, speram la melodii geniale ca "Power"...
Va las sa ascultati piesa si sa imi spuneti daca va spune ceva...

New Single:Kamelia-Dreamin'

Tocmai a aparut pe canalul de youtube al Kameliei primul sau single si nu pot sa spun decat ca ma surprinde placut ceea ce aud. Vocea ei suna foarte bine si ma incanta faptul ca se indeparteaza un pic de muzica care se asculta masiv in Romania in ultima perioada.
"Dreamin'" este un hit to be! Sa speram ca va cuceri topurile muzicale si ii va indemna si pe alti artisti de la noi sa incerce si alt gen muzical si sa renunte la muzica de club!!!
Si sa nu uitam sai uram un claduros 'La multi ani!' Kameliei pentru ca astazi e ziua ei!
Va place?

 
invisible detector