miercuri, 15 septembrie 2010

Noul tatuaj al Gagutei!!!

Lady Gaga avea de gand sa isi tina fanii in suspans si sa le spuna numele viitorului ei album dupa ce si-l va tatua. Planurile insa nu au mers chiar asa pentru ca, la VMA, coplesita de cele 8 premii pe care le-a castigat, pentru a le multumi fanilor, Gaguta a dezvaluit numele albumui: BORN THIS WAY.

Insa povestea cu tatuajul se pare ca a ramas in picioare asa ca zilele astea, diva americana a fost surprinsa de paparazzi cu un nou tatuaj pe picior. Este un unicorn, care are o plangica pe corn, pe care scrie Born this way. Mie mi se pare destul de reusit!
Photo 02
©NATIONAL PHOTO GROUP Lady Gaga departs from LAX Airport with her parents Joseph Germanotta and Cynthia Germanotta as well as her boyfriend Luc Carl.  Job: 091210C4 EXCLUSIVE September 12th, 2010 Los Angeles, CA NPG.com

Voi ce ziceti?

Glee-Empire State of Mind[Cover]

Sunteti fani Glee? Cu siguranta multi dintre voi ati fost cuceriti de acest super serial. In State se bucura de un succes rasunator si e de inteles avand in vedere ca productia ridica stacheta la un nivel foarte inalt.

Eu va recomand cu placere serialul pentru ca super cover-urile pe care le fac protagonistii sunt spechless. Se pare ca povestea se continua si in sezonul 2, intrucat ca pe net si-a facut aparitia un cover nou la piesa Empire state of mind a lui Jay-Z.

Daca eu nu v-am convins sa va uitati la Glee, atunci cu siguranta va va convinde melodia:



Kelly Rowland – Rose colored glasses [Videoclip]

Va era dor de Kelly Rowland? 
Eu asteptam cu mare nerabdare urmatorul clip al artistei si se pare ca azi asteptarea a luat sfarsit. A aparut videoclipul adiacent la Roses colored glasses. E super ce a iesit!!!

Piesa e foarte buna si sper sa aiba mai mult succes decat single-ul precedent care nu s-a bucurat de prea mare succes si nu a reusit sa o ridice prea sus le Kelly! 

Videoclipul este simplu, un clip de imagine. Kelly ca de obicei este superba si tinutele nu fac decat sa aduca un plus.Albumul ce va contine si acest single va aparea in noiembrie.


 
invisible detector