sâmbătă, 11 septembrie 2010

Lauryn feat Sunrise Inc–Gypsy queen

'Gypsy queen' e o melodie care sigur va ajunge un hit-smash in toamna asta. E in genul clubin' cu care ne-am obisnuit de ceva timp incoace, dar are un beat aparte care o scoate din anonimat.

Melodia apartine lui Lauryn, o aparitie noua in peisajul autohton. Sper sa nu fie o alta pitzi care are senzatia ca daca scoate o melodie e mare vedeta...
Piesa este produsa de baietii de la Sunrise Inc, autorii super hiului 'Lick shot'.

Pana aflam cine e fatuca asta care se intituleaza Lauryn, va las sa ascultati melodia si sa va dati cu parerea!

Esmee Denter-Gravity

Esmee Denter este o fata foarte talentata si in plus deosebit de frumoasa. Justin Timberlake a facut o alegere foarte buna cand a scos-o din anonimat si a lucrat  cot la cot cu aceasta la albumul "Outta here", care dupa parerea mea  e unul foarte bun.
Dupa piesele 'Outta here' si 'Love dealer', frumoasa domnisoara revine cu un nou single, 'Gravity'. O alegere buna!

Suna bine 'Gravity', o poti include cu placere in playlist pentru ca iti da o stare de relaxare. Vocea lui Esmee este placuta la auz. Desi ma declar fan inrait 'Love dealer' si creatia asta mi-a ajuns la inima...

Versurile si muzica apartin lui Esmee in colaborare cu Justin si Hannon Lane. 



Gravity
Încărcat de yardie4lifever2. - More video blogs and vloggers.

Nadine Coyle- Insatiable(full version)

Va spuneam zilele trecute ca inca una dintre fetele de la Girls aloud, Nadine Coyle isi incearca nororcul cu cariera solo. Pe atunci va prezentam doar un preview dar acum avem parte de toata piesa 'Insatiable'.
Chiar imi place ce aud. Nu e extraordinar...dar ar putea avea succes pe plan local.Mi se pare super artista s-a implicat in compunerea piesei si a scris chiar ea versurile!

Insa,fata de Cheryl Cole este destul de jos, aceasta melodie fiind inferioara materialului 3 Words...
E un inceput bun,dar asteptam mai mult.

Enjoy 'Insatiable'!

 
invisible detector