miercuri, 8 septembrie 2010

Lady Gaga se marita!!!

Gaga is gonin' crazy again....and again. Dupa ce a pozat intr-un costum facut din carne  starnind revolte din partea PETA si a decis ca vrea sa devina reverend pentru a oficia casatorii intre gay, i-a venit alta si mai si... Acum i s-a pus in cap ca vrea sa se marite. De curand impacata cu fostul iubit Luc Carl, Gaga se gandeste sa isi puna cat de curand pirostriile . Diva deja a inceput sa isi faca planuri despre cum va fi nunta , astfel ca are in gand ca nunta sa se oficieze in  New York,iar  noaptea nuntii sa si-o petreaca in Londra. 

Chiar e pusa pe fapte mari! Si nu numai locatiile sunt speciale. Gaguta isi doreste de asemenea, ca la nunta ei sa aiba un tort urias din care sa iasa Dita Von Teese!!!

Oare asta e inca o extravaganta a artistei, sau chiar are planuri serioase cu Luc Carl pe care l-a cunoscut in urma cu mai bine de 5 ani?! 

Oare daca face nunta vor fi invitati si activistii PETA? :)) Si oare ce cadou ii va face Beyonce, dupa ce Gaga de ziua ei i-a darut acel bici cu diamante?!
 
Asta e poza care a starnit revoltele activistilor PETA!!!

4 comentarii:

CarmenPunkGirl spunea...

Parca nu erau impreuna? Dar parca s-au impacat? Si dupa s-au certat iar? Si apoi... ah
am pierdut siru.:))

zossor spunea...

de parca ar fi primul cuplu care se impaca si se resimpaca dupa n certuri...

nu ma asteptam sa-si doreasca sa se aseze la casa ei asa curand. oricum daca e adevarata stirea, eu ii urez "sa-i fie de bine"!
curios ca din tort nu a ales sa iasa Jack Spintecatorul...
cat despre PETA,nu cred sa fie o nunta cu meniu vegetarian, asa co vor lipsi.

Donytzu spunea...

@ CarmenPunkGirl... in curs de 5 ani au avut timp sa se desparta si sa se impace de foarte multe ori si nici nu ma mir la Gaga!!! E ceva imposibil la Gaguta??? :))

Donytzu spunea...

@ZOSSOR dar ce-ar fi daca Gaga ar avea o rochie din carne si PETA sa duca trena care e cata mai halca de carne de porc:))?

Trimiteți un comentariu

Tu ce zici?:P

 
invisible detector