joi, 9 septembrie 2010

Katy Perry in duet cu Cheryl Cole si nu numai....

Katy Perry doreste din tot sufletul un duet cu Cheryl Cole si a ales si ocazia, la nunta lui Simon Cowell cu Mezhgan Hussainy. Katy a declarat ca ar fi foarte incantata sa performeze alaturi de colega sa de breazla la nunta lui Simon, membru  in jurul de la competiile 'Britain's got talent' si 'The X Factor': "I'd love to perform with Cheryl and I think a great time to do it would be at Simon's wedding - what else do you get the man who has everything?" 

Se pare ca, Katy nu vrea doar o reprezentatie alaturi de Cheryl, ci cantareata americana merge mai departe dezvaluind o latura ascunsa...ea ar vrea sa aiba o aventura cu proaspat divortata domnisoara Cole. Katy dezvaluie ca daca nu ar fi avut deja un iubit atunci ar fi incercat sa obtina o intalnire cu frumoasa britanica de la Girls aloud : "I adore Cheryl - she's amazing. I'm very happy with my own English stud but if I wasn't with him I'd be trying to date Cheryl".

Iar daca ar fi sa aleaga intre Simon sau Cheryl, Katy ar alege sa se culce cu cea din urma :"Stiu ca sunt oameni care au pusa pata pe Simon dar daca ar fi sa aleg, as alege sa ma culc cu Cheryl"!!!

Astea da dezvaluiri explozive. Oare se va tine de cuvant Katy si o va consola pe britanica dupa divortul de fostul sot care a inselat-o? :-> Nebuna mai e asta mica. Si cand te gandesti ca parca ieri saruta fetele, parca te pune rau pe ganduri :)) !

1 comentarii:

Anonim spunea...

Katy Perry e lezbi...

Trimiteți un comentariu

Tu ce zici?:P

 
invisible detector