joi, 9 septembrie 2010

Britney Spears si-a hartuit bodyguard-ul!!!

Chiar daca Britney pare sa aiba parte de liniste in ultima vreme, trecutul se incapataneaza sa se intoarca. Greselile pe care le-a facut revin patandu-i imaginea printesei pop.

Fostul bodyguard al vedetei o acuza pe Britney Spears de hartuire sexuala!!! Hai ca pe asta nu credeam ca o sa o aud...Acesta sustine ca a fost nevoit sa isi dea demisia pentru ca domnisoara Spears incerca sa ajunga in patul lui. De asemenea el mai povesteste ca vedeta a intretinut relatii sexuale cu diferiti barbati de fata cu el.
Nu stiu daca sa cred sau nu, dar daca ne gandim la perioada in care Britney lua droguri, totul e posibil...Si pentru ca toata povestea e destul de serioasa, fostul bodyguard a intentat  proces prin care cere daune morale.

Imaginea vedetei o sa aiba rau de suferit, mai ales ca fostul angajat al vedetei o si acuza pe aceasta ca isi maltrata cei doi copii si de cateva ori i-a cerut cureaua  ca sa isi bata odraslele.
Sa se fi ajuns pana aici? As vrea sa cred ca nu...

Sper ca Britney va iesi cu fata curata din toata chestia asta daca e nevinovata, iar daca nu... sa suporte consecintele pentru faptele ei....

Credeti ca e vinovata printesa pop?

1 comentarii:

zossor spunea...

cine nu poate inventa diferite lucruri despre fostul "patron"? pentru razbunare sau (si) bani.

eu zic ca daca chiar a fost "hartuit" de britney, nu asta a fost motivul demisiei. ti-l poti tu imagina pe asta punandu-si mana la ochi si spunand "nu, nu, ... vaaai", sa plece si sa tranteasca usa in urma lui? (poate doar gay sa fi fost)
la fel de bine s-ar putea apara si britney spunand ca acesta a incercat sa profite de ea in momentele ei de "ameteala" si ca de fapt ea l-a dat afara.

cine mai stie ce e in coliba fiecaruia?? si daca ala spune adevarul, pai chiar e toanta fatuca asta

Trimiteți un comentariu

Tu ce zici?:P

 
invisible detector